Onze trouwambtenaren stellen zich voor:

Ina Timmer

Ina Timmer
Ina Timmer

Het is heel bijzonder om buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke stand te zijn. Geen enkele huwelijksceremonie is hetzelfde. Het zal voor mij dus nooit sleur worden. Het blijft leuk en spannend om er nou net dat tintje extra aan te geven voor de paren. Door mijn ervaring is er veel aandacht in het voorgesprek voor de wensen van jullie als paar. Deze inbreng is voor mij cruciaal en belangrijk. Iedere wens wordt waar mogelijk gehonoreerd. Het is immers belangrijk dat het voor het bruidspaar en de gasten een dag wordt om nooit meer te vergeten. Voor mij is het een eer om als trouwambtenaar aan de huwelijksvoltrekking, die onderdeel is van deze feestdag mee te mogen werken.

Jonkheer Frank de Lange

Frank de Lange
Frank de Lange

Om de huwelijkssluiting zoveel mogelijk in de stijl van het bruidspaar te laten plaatsvinden, nodig ik het duo uit om er samen ongeveer anderhalf uur over te spreken. Het bruidspaar bepaalt feitelijk inhoud en vorm van de huwelijksceremonie.

Sylvia Willems

Sylvia Willems
Sylvia Willems


Trouwen, dat is jullie feestje. Of je het nu heel groots aanpakt, of juist intiem en klein houdt. Ik wil jullie als trouwambtenaar graag helpen om hét moment van het jawoord voor jullie zo onvergetelijk mogelijk te maken. Daarom hebben we ruim van tevoren een uitgebreid gesprek met elkaar om daarin al jullie wensen te bespreken. Zodat jullie trouwdag écht bijzonder wordt, met een persoonlijke toespraak, ruimte voor muziek en eigen invulling van de ceremonie. Graag tot in het stadhuis van Doesburg, misschien wel het mooiste stadhuis van Gelderland.

Heeft u gevonden wat u zocht?