Gemeente Doesburg hecht veel waarde aan persoonlijk contact met inwoners, ondernemers en instanties. U kunt voor veel zaken dan ook zonder afspraak bij ons terecht. Soms adviseren wij om wél een afspraak te maken.

Doe hier online een verzoek voor een afspraak. Kies uw gewenste dag en tijd. Het betreffende team neemt zo snel mogelijk contact met u op!

Afspraak maken

Stadhuis

U kunt zonder afspraak terecht tijdens openingstijden van het Klanten Contact Centrum. Bijvoorbeeld voor het aanvragen van uw paspoort, aangeven van geboorte of voor het doen van een melding in de openbare ruimte. Telefonisch is het Klant Contact Centrum bereikbaar op op het telefoonnummer (0313) 48 13 13.

Vergunningenloket

U kunt zowel mét als zonder afspraak terecht op het Stadhuis tijdens openingstijden van het vergunningenloket. Hier kunt u terecht bij vakspecialisten voor al uw vragen over vergunningen. Telefonisch is het vergunningenloket bereikbaar op het telefoonnummer (0313) 48 14 10. Het is aan te raden om voor een persoonlijk gesprek eerst een afspraak te maken.

Vraagbaak

U kunt zonder afspraak terecht op De Linie 4 tijdens openingstijden van de Vraagbaak. Hier kunt u terecht voor informatie, advies, enige ondersteuning en toegang tot voorzieningen op het gebied van wonen, zorg, welzijn, werk en inkomen. Telefonisch is het zorgloket bereikbaar op het telefoonnummer (0313) 48 13 85

Contactpersoon voor ondernemers

U kunt een afspraak maken met Wendy Timmer, accountmanager bedrijven bij de gemeente Doesburg. Bij haar kunt u terecht voor al uw ondernemersvragen. Ook telefonisch is ze bereikbaar op het telefoonnummer (0313) 48 14 24.

Heeft u gevonden wat u zocht?