Gemeente Doesburg hecht veel waarde aan persoonlijk contact met inwoners, ondernemers en instanties.

Stadhuis

U kunt na telefonische afspraak terecht tijdens openingstijden van het Klanten Contact Centrum. Bijvoorbeeld voor het aanvragen van uw paspoort, aangeven van geboorte of voor het doen van een melding in de openbare ruimte. Telefonisch is het Klant Contact Centrum bereikbaar op het telefoonnummer: (0313) 48 13 13.

Omgevings-vergunningenloket

U kunt na telefonische afspraak terecht bij Omgevingsdienst Regio Arnhem (ODRA) tijdens openingstijden van het omgevingsvergunningenloket. Hier kunt u terecht bij vakspecialisten voor al uw vragen over omgevingsvergunningen. Het omgevingsvergunningenloket is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: (026) 37 71 600. Het is aan te raden om voor een persoonlijk gesprek eerst een afspraak te maken.

Overige vergunningen

Voor overige vergunningen (horeca, evenementen, exploitatievergunning, terrasvergunning, etc.) kunt u contact opnemen met het Klant Contact Center (KCC) bereikbaar op telefoonnummer: (0313) 48 13 13.

Vraagbaak

Tijdens openingstijden van de Vraagbaak kunt u na telefonische afspraak terecht op De Linie 4. Hier kunt u terecht voor informatie, advies, enige ondersteuning en toegang tot voorzieningen op het gebied van wonen, zorg, welzijn, werk en inkomen. Telefonisch is het zorgloket bereikbaar op telefoonnummer: (0313) 48 13 85.

Contactpersoon voor ondernemers

U kunt een afspraak maken met onze accountmanager bedrijven. U kunt daar terecht voor al uw ondernemersvragen. Ook telefonisch is ze bereikbaar op het telefoonnummer: (0313) 48 14 24.

Heeft u gevonden wat u zocht?