Samen met inwoners uit de wijk aan de slag.

Naar Buiten in Beinum is een project waarbij inwoners uit de wijk Beinum, samen met gemeente Doesburg en Waterschap Rijn en IJssel, plannen maken voor spelen, bewegen, groen, water en gezondheid in Beinum.

Op verschillende momenten gaan het Waterschap WRIJ en de gemeente Doesburg samen met inwoners uit de wijk aan de slag. Dit is voor het eerst dat er een dergelijk uitgebreid participatietraject in Doesburg wordt opgestart. Wethouder Birgit van Veldhuizen zegt hierover: “We willen dat de inwoners van Beinum zelf iets moois kunnen maken van hun wijk. Iets waar ze trots op kunnen zijn.” Naast een (besloten) workshop met kinderen en jongeren op 14 maart is er een groot openbaar Ontwerpprogramma en Wijkexpositie op zaterdag 23 maart in De Wetelaar, Zanderskamp 95 in Doesburg.

Ontwerpprogramma op 23 maart

Op zaterdag 23 maart kunnen enthousiaste inwoners uit Beinum meedoen met het Ontwerpprogramma van 9.30 tot 15.00 uur. Tijdens het Ontwerpprogramma gaat men de wijk in, wordt er gebrainstormd en worden de ideeën van inwoners uitgewerkt.

Wijkexpositie op 23 maart

Alle opbrengsten van het Ontwerpprogramma en uit de workshop met jongeren en kinderen zijn te bewonderen tijdens de Wijkexpositie van 15.00 – 17.00 uur op 23 maart. Hier kan iedereen vrij inlopen.

Heeft u gevonden wat u zocht ?