Lukt het u niet meer om uw rekeningen te betalen en heeft u (beginnende) schulden? Dit kan iedereen overkomen. Wacht niet langer en vraag om hulp.

Kredietbank Nederland voert de schulddienstverlening uit in Doesburg. Zij kunnen u helpen uw schulden op te lossen en financieel gezond te worden, te zijn en te blijven. Wat uw situatie ook is, Kredietbank Nederland zoekt altijd een passende oplossing. Een afspraak is gratis en verplicht u tot niets.

Aanmelden of meer informatie?

Wilt u meer informatie over schulddienstverlening of wilt u zich aanmelden? Neemt u dan contact op met Kredietbank Nederland per e-mail: doesburg@kbnl.nl of bel naar: 088-6262777.

Crisissituatie

Dreigt voor u huisuitzetting of afsluiting van water, gas en/of elektriciteit? Neemt u dan meteen contact op met Kredietbank Nederland via telefoonnummer: 088-6262777 of per e-mail: doesburg@kbnl.nl.

De schulddienstverlener kan gebruikmaken van wettelijke middelen om te proberen een huisuitzetting of afsluiting van water, gas en elektriciteit te voorkomen. Hierna wordt geprobeerd uw situatie te stabiliseren. Daarna krijgt u indien van toepassing zo snel mogelijk een schuldregeling.