Ambtenaren en bestuur van gemeente Doesburg verhuisden begin 2023 naar de Leigraafseweg 8. De publieksbalie blijft zeker tot en met april 2024 op het Stadhuis in het centrum.

Op deze pagina vindt u actuele informatie over de bereikbaarheid van de gemeente Doesburg.

Verhuizen in twee fases

De gemeente Doesburg verhuist in twee fases. Eind februari 2023 zijn ambtenaren en bestuurders naar de 1e en 2e verdieping van het nieuwe pand verhuisd. De verbouwing op de begane grond is aangekomen in de tweede fase. Hier komen onder meer de publieksbalie van de gemeente en verschillende organisaties uit het sociaal domein. De verhuizing begint in de tweede week van april en duurt tot midden mei.

Bereikbaarheid

Publieksbalie

Heeft u een afspraak met de publieksbalie omdat u bijvoorbeeld uw rijbewijs of paspoort moet ophalen? Dan ontvangen wij u zeker tot en met april 2024 in het Stadhuis aan de Philippus Gastelaarstraat 2 in Doesburg. Wanneer de publieksbalie van de gemeente Doesburg verhuist, zullen wij hierover via onze eigen kanalen communiceren.

Afspraak met een bestuurder

De burgemeester en wethouders verhuizen mee naar het stadskantoor op de Leigraafseweg 8. Toch zullen zij soms de kamers in het stadhuis in het centrum ook nog gebruikt. Hebt u een afspraak met een bestuurder, dan krijgt u altijd een mail / agendaverzoek waarin de locatie van de afspraak vermeld staat.

Afspraak met een ambtenaar

In februari 2023 verhuisden de meeste ambtenaren vanuit het stadhuis in de binnenstad naar de Leigraafseweg 8. Hebt u een afspraak met een ambtenaar? Kijk dan in de bevestigingsmail of in het agendaverzoek van uw afspraak. Hierin staat de locatie van de afspraak vermeld.

Afspraak met consulenten van de WMO en Werk & Inkomen

In februari 2023 verhuisden de meeste ambtenaren van de gemeente Doesburg naar de 1e en 2e verdieping van het pand aan de Leigraafseweg 8. De locatie op de Linie 4 blijft tot en met de eerste week van april 2024 geopend. Hebt u een afspraak met een consulent van de WMO of consulent Werk & Inkomen? Kijk dan in de bevestigingsmail of in het agendaverzoek van uw afspraak. Hierin staat de locatie van de afspraak vermeld.

Stadswerf / recycleplein

De stadswerf/het recycleplein verhuist niet. Het bezoekadres en postadres blijven gelijk.

Route naar Leigraafseweg 8

Gemeente Doesburg is per 20 februari verhuisd. Ons nieuwe kantoorpand is te vinden op de Leigraafseweg 8.

Route met de auto

Vanaf de N317

Sla af richting Doesburg Centrum naar bij Koepoortwal.

Sla rechtsaf richting Barend Ubbinkweg.

Sla rechtsaf richting Angerloseweg.

Sla linksaf richting Leigraafseweg.

Vanaf de N338

Neem de tweede afslag op de rotonde richting Bingerdenseweg/N338. 

Buig rechts af bij Didamseweg richting Doesburg-Belnum. 

Sla linksaf richting Didamseweg.

Sla linksaf richting Angerloseweg.

Sla linksaf richting Leigraafseweg.
 

Openbaar vervoer

Op enkele meters afstand, aan de Potsmaat, ligt een bushalte. Hierlangs komt de bus vanuit treinstation Dieren en de bus vanuit Doetinchem. 

Let op: De publieksbalie blijft zeker tot de zomer van 2023 op het oude stadhuis, Philippus Gastelaarsstraat 2 in Doesburg.