Doesburg is onderdeel van de Regio Arnhem Nijmegen. Samen met 15 gemeenten, de provincie en 3 waterschappen werken we aan een plan voor het opwekken van duurzame energie: de Regionale Energie Strategie (RES).

Onlangs is de RES 1.0: de Regionale Energiestrategie (RES) van Regio Arnhem Nijmegen vastgesteld. [HN1] Deze versie volgt op het (voorlopig) concept bod van oktober 2020. In de RES onderzoeken we in Regio Arnhem Nijmegen samen met maatschappelijke organisaties, bedrijven en inwoners de mogelijkheden voor het opwekken van duurzame elektriciteit op land en het gebruik van warmtebronnen.

Bekijk hier de informatie over het bod RES 1.0: Publieksversie RES 1.0 | Regioan(externe link).

Praat en denk mee!

Wij horen graag uw mening over de energieplannen in de regio. Wilt u meepraten over de energietransitie? Laat het ons dan weten en stuur een mail aan: duurzaam@doesburg.nl.

 

Ideeën en vragen

Wij willen graag uw mening horen. Heeft u vragen of ideeën voor een duurzaam initiatief? Deel ze met ons en stuur een mail naar duurzaam@doesburg.nl. Bij voldoende interesse, organiseren we een digitale bijeenkomst waar de vragen worden beantwoord en de ideeën besproken kunnen worden.

Infosheet over naar schone electriciteit Regionale Energiestrategie Arnhemlink naar pdf bestand