Heeft u vragen neem gerust contact met ons op.

Wij sturen u jaarlijks de aanslag gemeentelijke belastingen met daarop ook de WOZ-beschikking. Wij besteden veel aandacht aan het opleggen van deze aanslagen en het bepalen van de WOZ-waarde. Misschien heeft u vragen of is er een fout gemaakt of bent u het niet eens met de aanslag. Neem dan gerust contact met ons op.

Contact

U kunt makkelijk contact opnemen:

  • U kunt het formulier "Informatievraag gemeentelijke belastingen" invullen wanneer het u uitkomt. Zie hieronder het bedoelde formulier;

  • Of u belt met een medewerker WOZ/Heffingen, telefoon: (0313) 48 13 56 of 48 13 58.

Formulier informatievraag gemeentelijke belastingen

Bezwaar indienen

Denkt u dat de waarde van uw woning te hoog is berekend dan kunt u schriftelijk bezwaar te maken. Maar ook als u bezwaar maakt is het soms handig om eerst even contact op te nemen.

No cure no pay, doen of niet doen?

Bureaus en makelaars maken veel reclame om namens u bezwaar te maken bij de gemeente. Dit doen zij dan gratis voor u (no cure no pay). Voor de belastingbetaler werkt dit uiteindelijk in het nadeel.

Als de WOZ-waarde wordt verlaagd door zo’n bezwaar dan betalen wij daarvoor een hoge kostenvergoeding. Die vergoeding staat in de wet. De kosten die wij hiervoor maken rekenen wij door in de tarieven van het nieuwe belastingjaar. Alle belastingbetalers betalen dus mee. En dat is jammer en niet nodig want bezwaar maken is altijd gratis. U heeft er bijna nooit een gespecialiseerd bureau voor nodig.

De gemeente doet haar best en zal de WOZ-waarde zo goed mogelijk bepalen. Als wij toch een fout hebben gemaakt kunt u het best eerst contact met ons opnemen.

Heeft u gevonden wat u zocht?