Afspraak maken

Gemeente Doesburg hecht veel waarde aan persoonlijk contact met inwoners, ondernemers en instanties.

Burgerzaken & Publiekszaken

U kunt na het maken van een afspraak terecht tijdens openingstijden van het Publieksbureau. Bijvoorbeeld voor het aanvragen van uw paspoort, aangeven van geboorte of voor het doen van een melding in de openbare ruimte. 

U kunt online een afspraak maken of telefonisch (0313) 48 13 13.

Meer informatie

Omgevingsvergunningenloket

U kunt na telefonische afspraak terecht bij Omgevingsdienst Regio Arnhem (ODRA) tijdens openingstijden van het omgevingsvergunningenloket. Hier kunt u terecht bij vakspecialisten voor al uw vragen over omgevingsvergunningen. Het omgevingsvergunningenloket is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: (026) 37 71 600. Het is aan te raden om voor een persoonlijk gesprek eerst een afspraak te maken.

Meer informatie

Overige vergunningen

Voor overige vergunningen (horeca, evenementen, exploitatievergunning, terrasvergunning, etc.) kunt u contact opnemen met het telefoonnummer (0313) 48 13 13.

Vraagbaak

Tijdens openingstijden van de Vraagbaak kunt u na telefonische afspraak terecht op Leigraafseweg 8. Hier kunt u terecht voor informatie, advies, enige ondersteuning en toegang tot voorzieningen op het gebied van wonen, zorg, welzijn, werk en inkomen. Telefonisch is het zorgloket bereikbaar op telefoonnummer: (0313) 48 13 85.

meer informatie

Contact voor ondernemers

U kunt een afspraak maken met onze accountmanager bedrijven. U kunt daar terecht voor al uw ondernemersvragen. Ook telefonisch is ze bereikbaar op het telefoonnummer: (0313) 48 14 24.

meer informatie

Heeft u gevonden wat u zocht?