Goede en goedkope energiecontracten via gemeente Doesburg

Als gemeente Doesburg hebben wij besloten om uw als inwoner te helpen aan een goed energiecontract. Samen met Gezondverzekerd.nl bieden we mensen met een laag inkomen energiecontracten aan met unieke voordelen.

Met energie via de gemeente bent u zeker van:

  • Beste tarief per aanbieder.
  • Geen addertjes onder het gras.
  • Geen borg en altijd geaccepteerd.
  • Persoonlijke begeleiding naar de juiste keuze.
  • Gratis opzegservice.
  • Verlenging tegen goedkoopste tarief.

Bekijk alle voordelen en het energie aanbod op: Gezondverzekerd.nl/gemeente/doesburg/goedkope-energie.

Advies over energiecontracten en overstappen

Als gemeente vinden we het belangrijk dat u goed en eerlijk advies krijgt over uw energiecontract. Via Gezondverzekerd.nl kunt u kosteloos een energiecoach spreken die met u bekijkt of u een goed energiecontract hebt, of dat u kunt besparen door over te stappen. Ga naar: www.gezondverzekerd.nl/gemeente/doesburg/goedkope-energie of neem direct contact op via het telefoonnummer: (085) 30 35 389.

Wat is er anders bij energiemaatschappijen via Gezondverzekerd.nl?  

Op Gezondverzekerd.nl vindt u minder energieleveranciers dan bij andere vergelijkingssites. Dit komt omdat wij als gemeente en Gezondverzekerd.nl streng selecteren door speciale afspraken te maken. Pas wanneer de leveranciers aan onze kwaliteitsvoorwaarden voldoen, mogen ze meedoen. De speciale afspraken die met de energieleveranciers gemaakt zijn, gelden alleen voor Gezondverzekerd.nl. Dit betekent dat u niet van deze speciale voorwaarden gebruik kunt maken wanneer u een contract met deze leverancier rechtstreeks sluit of via een andere vergelijkingssite.  

Dezelfde website als collectieve ziektekostenverzekering gemeente Doesburg

De website gezondverzekerd.nl is in Doesburg bekend. Al een aantal jaren werkt de gemeente samen met dit bedrijf om mensen met een laag inkomen een goed en goedkope ziektekostenverzekering te bieden. Kijk voor alle mogelijkheden voor inwoners van de gemeente Doesburg op: www.gezondverzekerd.nl.