Vanaf 1 januari 2021 worden de papiercontainers in Doesburg één keer in de zes weken geleegd. Ook verschuift de inzameling naar doordeweekse dagen en wordt er voortaan overdag ingezameld.

Uw nieuwe inzameldagen vindt u op de app van Circulus-Berkel en de digitale kalender op: www.circulus-berkel.nl. Zet uw papiercontainer op de inzameldag voor 7.30 uur aan de weg.

Wegbrengen

Komt u een keer niet uit met uw papiercontainer? Dan kunt u uw oud papier ook gratis wegbrengen naar de ondergrondse containers voor papier. In de app van Circulus-Berkel en op: www.circulus-berkel.nl/containers vindt u een overzicht van alle locaties. Met uw milieupas kunt u uw oud papier ook gratis wegbrengen naar het Recycleplein. Tip: ook handig als u veel kartonnen dozen hebt!

Openingstijden Recycleplein

Parallelweg Den Helder 4 Doesburg
Dinsdag 12.00 - 17.00 uur
Woensdag 12.00 - 17.00 uur
Donderdag 12.00 - 19.00 uur
Vrijdag 12.00 - 19.00 uur
Zaterdag 9.00 - 16.00 uur

Rond de feestdagen gelden gewijzigde openingstijden.

Geen inzameling op feestdagen

Op 1e en 2e kerstdag en nieuwjaarsdag zamelt Circulus-Berkel geen huishoudelijk afval in. Kijk voor de vervangende inzameldagen op de digitale afvalkalender op: www.circulus-berkel.nl of de app van Circulus-Berkel. Plaats ook op de inhaaldagen uw container vóór 7.30 uur aan de weg.

Gewijzigde opening Recycleplein en Klantenservice

Ook het Recycleplein aan de Parallelweg Den Helder 4 en ons KlantContactCentrum zijn op 1e en 2e kerstdag en nieuwjaarsdag gesloten. Let op: op 24 en 31 december gaan we eerder dicht: om 16:00 uur.

Géén vuurwerk-opruim-actie

Afgelopen jaren kon u op 2 januari vuurwerkresten inleveren tegen een kleine beloning. Omdat vuurwerk dit jaar verboden is, gaat de vuurwerkactie van 2021 niet door.