Het werk van mantelzorgers is belangrijk. Dankzij mantelzorgers krijgen veel mensen de nodige zorg en hulp. De gemeente Doesburg waardeert dit werk en geeft daarom aan elke mantelzorger een cadeaubon van de lokale Doesburgse ondernemers ter waarde van €100,-. Jonge mantelzorgers (jonger dan 25 jaar) krijgen een bon ter waarde van € 50,-.

Aanmelden

Als u de mantelzorg waardering wilt ontvangen, kunt u zich aanmelden bij de gemeente Doesburg. Vul hiervoor het digitale aanmeldformulier in via onderstaande knop. U heeft hiervoor een DigiD nodig.

Aanmelding Mantelzorgcadeau

Heeft u hulp nodig bij het digitaal aanvragen van de mantelzorgwaardering dan kunt u terecht bij het digitaal café van Caleidoz. Deze vindt elke maandag en woensdag van 12.30 tot 15.00 uur plaats op de Linie 4 te Doesburg.

Wilt u geen DigiD aanvragen, dan kunt u een afspraak maken met de gemeente Doesburg om uw ID-bewijs te overleggen. Stuur een mail naar: aanmelding@doesburg.nl en wij nemen contact met u op.

Let op: De zorgvrager, dat is de persoon waarvoor de mantelzorger zorgt, moet in de gemeente Doesburg wonen. De mantelzorger mag ook in een andere gemeente wonen. Er mag maximaal één mantelzorger per zorgvrager aangemeld worden. In een gezin kunnen meerdere jonge mantelzorgers zijn. U kunt daarom wel meerdere jonge mantelzorgers aanmelden. Met uw aanmelding verklaart u dat u langer dan 3 maanden minimaal 8 uur mantelzorg per week verleent.