Het werk van mantelzorgers is belangrijk. Dankzij mantelzorgers krijgen veel mensen de nodige zorg en hulp. De gemeente Doesburg waardeert dit werk en geeft daarom per mantelzorger een cadeaubon van de lokale Doesburgse ondernemers ter waarde van € 125,-. 

De aangevraagde mantelzorgwaardering wordt verstuurd in week 49 vanaf 8 december.

Aanmelden

Als u de mantelzorg waardering wilt ontvangen, kunt u zich aanmelden bij de gemeente Doesburg. Vul hiervoor het digitale aanmeldformulier in via onderstaande knop. U heeft hiervoor DigiD nodig. 

Let op: Krijgt u zorg als zorgvrager? Vul dit formulier dan niet in maar laat uw mantelzorger dit doen.

DigiD linkAanmelding Mantelzorgcadeau

Heeft u hulp nodig bij het digitaal aanvragen van de mantelzorgwaardering dan kunt u gratis terecht bij het digitaal café van Caleidoz(externe link). Deze vindt elke maandag en donderdag van 12.30 tot 15.00 uur plaats op de Linie 4 te Doesburg. Of bel naar telefoonnummer: (0313) 82 00 30.

Wilt u geen DigiD aanvragen, dan kunt u een afspraak maken met de gemeente Doesburg om uw ID-bewijs te overleggen. Stuur een mail naar: aanmelding@doesburg.nl en wij nemen contact met u op.

Let op:

  • De zorgvrager, dat is de persoon waarvoor de mantelzorger zorgt, moet in de gemeente Doesburg wonen. De mantelzorger mag ook in een andere gemeente wonen;
  • Er mag maximaal één mantelzorger per zorgvrager aangemeld worden;
  • Met uw aanmelding verklaart u dat u langer dan 3 maanden minimaal 8 uur mantelzorg per week verleent.