In het weekend van 27-28 november valt de brief met de waardebon opnieuw in de brievenbus.
Heeft u een eigen woning en de waardebon van € 70,- voor energiebesparende producten nog niet ingewisseld? Of kunt u deze niet meer vinden? Dat is niet erg. Maar goed om te weten: u kunt nog steeds gebruik maken van deze bon en doe ook mee voor duurzaam.

Wat kunt u ermee kopen?

U kunt de bon gebruiken om kleine energiebesparende producten in huis te halen, zoals ledlampen, radiatorfolie en tochtstrips. Met deze producten verlaagt u eenvoudig uw energierekening en daarnaast zorgt u voor een prettiger binnenklimaat. Ook kunt u de waardebon inzetten voor de aanschaf van grootschalige maatregelen, zoals zonnepanelen en isolatie.
Let wel goed op de voorwaarden, bijvoorbeeld bij aanschaf van LED lampen. De waardebon vergoed het bedrag tot maximaal 6 stuks.

Hoe levert u de waardebon in?

U kunt de waardebon op 2 manieren gebruiken:

  • Via de webshop: www.winstuitjewoning.nl/waardebon kunt u kiezen voor een energiebespaarbox of voor losse energiebesparende producten. U plaatst de box of de producten die u wilt hebben in uw winkelmandje en u kunt de waardebon direct verzilveren. U hoeft de deur niet uit en ook het bedrag niet voor te schieten. De energiebesparende producten krijgt u gratis thuisgestuurd.
  • Via de bouwmarkt: u kunt naar keuze materiaal uitkiezen in de bouwmarkt. U rekent uw aankopen af bij de kassa en u kunt daarna thuis de waardebon inleveren via: www.winstuitjewoning.nl/waardebon. Hier staat precies uitgelegd hoe u dit moet doen. Het bedrag ter waarde van € 70,00 (waardebon) wordt daarna aan u overgemaakt.