Toerisme en recreatie zijn belangrijk voor de economie, de voorzieningen en de leefomgeving van Doesburg. Onze gemeenteraad stelde eerder een Koersnota Toerisme vast.

Doesburg de Waag

De Koersnota Toerisme vindt u onderstaand bij 'documenten'.

We maken nu de stap naar een uitgewerkte integrale Visie Toerisme met uitvoeringsprogramma. We zien kansen om het op onderdelen nog beter te doen en we willen ook de dingen aanpakken waar inwoners en ondernemers tegenaan lopen. Hoe we dit gaan doen, bepalen we samen met ú! U heeft nu de kans om uw ideeën te delen. Voor de korte termijn en op structurele basis!

We willen zoveel mogelijk mensen bewegen om een vragenlijst in te vullen via onderstaande knop. Alleen zo krijgen we een goed beeld van de wensen van de stad en de bezoekers. U kunt daarbij helpen door zelf de vragenlijst in te vullen, en door de link naar de vragenlijst te delen onder uw bekenden in Doesburg.

Vragenlijst Visie Toerisme

Het invullen van de vragenlijst kost u ongeveer 10 minuten en kan t/m maandag 15 mei.

Wij danken u hartelijk voor uw medewerking. Als u aan het einde van de vragenlijst uw mailadres achterlaat, zullen wij u op de hoogte houden van de uitkomsten van het onderzoek.

Documenten