Raadszaal
Trouwzaal

Doesburg is een oude Hanzestad  aan de monding van de Oude IJssel en IJssel. Toen Doesburg in 1237 stadsrechten kreeg stond een deel van het stadhuis al op de huidige plaats. In 1663 werd het wijnhuis, met daarin de trouwzaal, verbonden met het schepenhuis. De oude binnenstad met zijn bewaarde monumenten maken Doesburg een uitgelezen plek voor een sfeervolle huwelijksvoltrekking.

De trouwzaal heeft ongeveer 40 zitplaatsen. Overige gasten kunnen staand de ceremonie bijwonen. De zaal is rolstoeltoegankelijk via de hoofdingang en er is een ringleiding.

Het is soms mogelijk op een zelfgekozen plaats in Doesburg te trouwen. Neemt u voor meer informatie contact op. Wij zien er naar uit u in Doesburg te kunnen begroeten.

 

Let op: In verband met het coronavirus is het alleen mogelijk om in klein comité in de trouwzaal in het stadhuis te trouwen. Het totaal aantal personen mag maximaal 10 bedragen. Dit heeft te maken met de maatregelen zoals die door het RIVM opgelegd zijn. Bij de kostenloze huwelijken/geregistreerde partnerschappen worden enkel het aanstaande paar en 2 getuigen toegelaten.