Pasfotocabine beschikbaar op het Stadskantoor

Op het Stadskantoor kunt u in de Photo-Me cabine pasfoto’s laten maken voor officiële documenten en online zelf uw rijbewijs verlengen. De cabine is in de centrale hal aanwezig.

U kunt plaatsnemen op het krukje en vervolgens wordt er stap voor stap via een scherm uitgelegd wat u moet doen.

Pasfoto voor officiële documenten

Hebt u een pasfoto nodig voor uw paspoort, identiteitskaart, rijbewijs of ander officieel document? Dit kan gemakkelijk in de fotocabine. De cabine is een eigen initiatief van Photo-Me en in bruikleen bij de gemeente. Kom minimaal 15 minuten voor uw afspraak bij de gemeente naar het Stadskantoor zodat u uw foto heeft bij het begin van uw afspraak. U kunt in de fotocabine alleen contactloos betalen. Voor kinderen onder 1.30 meter, rolstoelgebruikers en personen met witgrijs haar is de fotocabine niet geschikt. In dat geval kunt u beter een pasfoto laten maken bij een fotograaf.

Online uw rijbewijs verlengen

Het is ook mogelijk om uw rijbewijs online te verlengen met gebruik van de fotocabine. Aan het online verlengen van uw rijbewijs zijn wel een aantal voorwaarden verboden. De voorwaarden zijn te vinden op de website van de RDW: Rijbewijs online verlengen.

Meer informatie en tips vindt u ook op onze webpagina: Pasfoto's maken op het Stadskantoor Doesburg 

Een afbeelding van de PhotoMe cabine