Wilt u graag mensen uit uw omgeving ontmoeten? Sluit aan bij een van de vele activiteiten in Doesburg. Ga er op uit, want samen is gezelliger.

Open hier de geactualiseerde versie van de gids met activiteiten:

Ontmoetingsgids

  • die speciaal voor ouderen worden georganiseerd of zeer geschikt zijn voor ouderen én
  • waarbij de nadruk ligt op ONTMOETEN

In deze gids vindt u geen informatie over concerten, toneelvoorstellingen of filmvertoningen, omdat ontmoeten daarbij niet centraal staat. Datzelfde geldt voor (sport)activiteiten, training op sportscholen, fysiotherapie, yoga e.d., waarbij gezelligheid of een goed gesprek niet het doel zijn. Informatie over laatstbedoelde activiteiten is te vinden in de Doesburg Beweeg Gids.

Wat u wel in deze Ontmoetingsgids kunt vinden zijn activiteiten waarbij ontmoeten, in gesprek gaan met anderen en gezelligheid voorop staan. Ontmoetingen waarvoor u graag de deur uit gaat!

Het is de bedoeling dat deze Ontmoetingsgids voor ouderen in Doesburg ieder half jaar (in juli en in december) wordt geactualiseerd, dus bij een volgende versie worden nieuwe activiteiten en wijzigingen meegenomen. We hopen van harte dat deze OntmoetingsgidsDoesburgse ouderen beweegt om (nog meer) de deur uit te gaan om ‘onder de mensen te zijn’ en anderen te ontmoeten!

Ben en Tanja Kruk
Stichting Doesburgerinitiatief

Windmolenstraat 24
6981 AZ Doesburg
doesburgerinitiatief@ziggo.nl
(0313) 48 20 13