Binnenkort gaan de meeste mensen genieten van hun welverdiende vakantie. Ook voor de medewerkers van Aveco de Bondt is de vakantie in zicht. Zij gaan echter nog even een eindsprintje trekken bij de Zanderskamp.

Om de werkzaamheden af te ronden volgens planning gaat Aveco de Bondt extra mensen en machines inzetten. Hiermee proberen ze de werkzaamheden in de vijver bij de Zanderskamp zover mogelijk af te ronden.

Wat betekent dit voor u?

We gaan eventueel langer aan het werk dan u van ons gewend bent. Dit kan zijn tot in begin van de avond. Maar eventueel ook op de zaterdag.

Vragen?

Mocht u vragen of klachten hebben dan horen we het graag:

  1. U kunt de aannemer bereiken op projectwebsite Optimalisatie watersysteem Beinum Doesburg(externe link). Alle vragen en klachten worden binnen 2 werkdagen afgehandeld.
  2. Het bezoeken van een inloopspreekuur: op het kruispunt van de Beumerskamp, de Breedestraat en de Bingerdenseweg staat een bouwkeet. Op deze locatie organiseert de aannemer elke dinsdag en donderdag een inloopspreekuur. Op dinsdag is dit van 11:00 tot 12:00 uur en op donderdag van 14:00 tot 15:00 uur. Tijdens het inloopspreekuur kunt u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden met Aveco de Bondt bespreken. Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet nodig. 
  3. Ook kunt u met uw telefoon de QR-code op de bouwhekken scannen. Laat dan een bericht achter onder “reactie achterlaten”. De aannemer neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.