Anne Mijke van Harten kreeg een van de digitaliseringsvouchers voor het midden en klein bedrijf (MKB) uitgereikt door wethouder Arthur Boone. De vouchers zijn bedoeld om ondernemers in de regio te ondersteunen bij het digitaliseren van bedrijfsprocessen en bedrijven daardoor toekomstbestendiger te maken. Anne Mijke gebruikt de voucher voor een nieuwe stap voor de website van haar bedrijf Earth Games.

Regionale aanbieder gevonden door netwerk Sm@rt together Het bedrijf Earth Games is gevestigd op de 1e etage van het Arsenaal in Doesburg. Eigenaresse Anne Mijke van Harten is gespecialiseerd in coöperatieve spellen waarmee kinderen leren samenwerken. In elk spel is er een gezamenlijk doel en de spelers werken samen om dit te bereiken. Anne Mijke van Harten: “De volgende stap voor Earth Games in de vorm van een vernieuwde website komt hierdoor in een stroomversnelling en het bedrijf kan daardoor groeien. Terwijl ik eerst landelijk zocht, heb ik door het netwerk van Sm@rt Together in onze eigen regio Sander Vinkenborg van Webshop-service.nl uit Arnhem gevonden. Gewoon vlakbij en ik heb hierdoor een specialist gevonden die precies kan wat er voor mijn bedrijf nodig is.”

MKB-deal aanvragen

De digitaliseringsvouchers zijn bedoeld om het midden en klein bedrijf (MKB) te helpen bij het digitaal maken van bedrijfsactiviteiten. Bijvoorbeeld voor de opzet of verbetering van de website of webshop, het aanschaffen van een online boekings- of reserveringssysteem, virtual reality-toepassing voor het tonen van producten of diensten, databeveiliging en meer. De voucher dekt 50% van de kosten met een maximum tot € 2500,-. MKB ondernemers uit Doesburg kunnen een aanvraag doen via de website Smart together Regio Arnhem-Nijmegen. Bent u een Doesburgse ondernemer? En wilt u meer informatie? Neem contact op met Wendy Timmer via wendy.timmer@doesburg.nl.

Sm@rt Together Regio Arnhem-Nijmegen

De MKB-deal is onderdeel van Sm@rt together Regio Arnhem-Nijmegen. Heeft u inhoudelijke vragen? Bijvoorbeeld over het kiezen van de beste webshop, het ontwikkel van een app of het maken van een Social Media campagne? Op de website Smart together Regio Arnhem-Nijmegen vindt u een aantal webinars met daarin uitleg over de MKB-deal regio Arnhem-Nijmegen Sm@rt Together, het voucherprogramma, de voorwaarden en inspiratie door regionale digitaliseringsleveranciers.

Uitreiking digitaliseringsvoucher door wethouder Arthur Boone.
Anne Mijke van Harten kreeg een van de digitaliseringsvouchers voor het midden en klein bedrijf (MKB) uitgereikt door wethouder Arthur Boone.