Het Hart van Beinum, het centrum, is aan vernieuwing toe. Hoe het nieuwe centrum van Beinum eruit gaat zien, is mede aan jou! In de afgelopen twee maanden hebben we op straat mensen aangesproken, groepsgesprekken gevoerd en een enquête (online en fysiek) uitgezet om meningen van buurtbewoner te verzamelen. Inmiddels breekt de laatste week van deze onderzoeksfase aan. We willen het centrum van Beinum maken tot een plek waar iedereen graag komt. Hiervoor inventariseren we jouw wensen, zorgen en ideeën.

We hebben al verschillende (groeps)gesprekken gevoerd en meer dan 150 reacties op de enquête ontvangen. Ben je woonachtig in Beinum en heb je de enquête nog niet ingevuld? Doe dit dan nog vóór 1 september. Invullen kan online via: www.doesburg.nl/hartvanbeinum of neem een exemplaar mee bij de supermarkt, het cafetaria of bij de inloop van Caleidoz in de Beumerskamp. Invullen kan ook via onderstaande knop:

Enquête

Vul de enquête in en laat uw stem horen!

Enquête | Hart van Beinum

U kunt deze invullen tot 1 september 2022.

Noteer in de agenda: buurtbijeenkomst 1 oktober 2022

We gaan vanaf 1 september alle antwoorden samenstellen tot een lijst wensen en voorwaarden waarmee ontwerpers in een volgende fase aan de slag kunnen. Deze lijst willen wij graag nog een keer met je doornemen. Dit willen we doen op een grote buurtbijeenkomst op zaterdag 1 oktober in het centrum van Beinum. We hopen dan samen uitgangspunten te formuleren en mogelijk zelfs al een aantal schetsen te maken, voordat ontwerpers daadwerkelijk aan de slag gaan. Jij bent er toch ook bij?

De uitnodigingen voor deze bijeenkomst volgen binnenkort. Graag tot ziens op 1 oktober!