Vrije sector kavels te koop

Realiseer uw eigen droomhuis in Hanzestad Doesburg

Droomt u ervan om op uw eigen stuk grond het huis van uw dromen te bouwen? Leef uw droom!

In Beinum West daagt de gemeente Doesburg particulieren uit om op de locaties De Strijp en De Kilder naar eigen smaak een moderne energiezuinige woning te bouwen. Dit kan op een kavel van 400 tot 800 vierkante meter. De maximaal 24 woningen krijgen geen aardgasaansluiting. Kopers die volledig energieneutraal bouwen komen in aanmerking voor een korting op de grondprijs.

Beeldkwaliteitseisen

Kopers van een kavel ontwerpen en bouwen zelf hun woning, maar dienen zich wel te houden aan de beeldkwaliteitseisen van het bestemmingsplan. Bij elke kavel hoort ook een ‘kavelpaspoort’ met nadere kwaliteitseisen. Het kavelpaspoort van de huizen aan De Kilder gaat uit van ‘eigentijds Hollands’. De huizen aan De Strijp worden ‘modern kubistisch’.

Inschrijven

Inschrijven voor een bouwkavel aan De Strijp of De Kilder kon tot 4 juni 2018. Deze inschrijftermijn is inmiddels beëindigd. De inschrijvingen worden momenteel beoordeeld.  Aangezien er minder inschrijvingen zijn dan kavels, bestaat de mogelijkheid alsnog in te schrijven voor een kavel. Voor nieuwe inschrijvingen kunt u contact opnemen met de plaatselijke makelaars Hoog&Kamp Makelaars, (0313) 48 32 15 of AWM Makelaardij, (0313) 48 47 56. 

(Verkoop) Documenten woningbouwkavels De Strijp-De Kilder Beinum West

  1. Algemene verkoopvoorwaarden gemeente Doesburg 2018
  2. Voorbeeld koopovereenkomst bouwkavel De Strijp - De Kilder
  3. Voorbeeld reserveringsovereenkomst bouwkavel De Strijp - De Kilder
  4. Voorbeeld brief aanbieding reserveringsovereenkomst bouwkavel De Strijp - De Kilder
  5. Voorbeeld brief aanbieding koopovereenkomst bouwkavel De Strijp - De Kilder
  6. Stappenplan van ontwerp naar realisatie
  7. Verkavelingsplan 26 juni 2018
  8. Kavelprijs op basis van verkavelingsplan 26 juni 2018

Overige bouwkavels

In Beinum zijn ook nog enkele andere kavels te koop van tussen de 350 m2 en 450 m2. De m2-prijs voor deze kavels bedraagt € 215,- VON, inclusief 21% BTW.

Voor informatie over de mogelijkheden en voorwaarden over al deze bouwkavels kunt u ook contact opnemen met Hoog&Kamp Makelaars, (0313) 48 32 15 of AWM Makelaardij, (0313) 48 47 56.

Pagina opties