Gedeeltelijke afsluiting Angerloseweg

Vanwege werkzaamheden zal van dinsdag 23 april tot en met dinsdag 7 mei de weg afgesloten zijn.

Werkzaamheden

Direct na het paasweekend zal – gedurende twee weken - worden gewerkt aan de Angeloseweg tussen de Didamseweg en de Molengaarde. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het frezen van het bestaande asfalt, opbreken van overige verhardingen, het aanbrengen van nieuwe middengeleiders en twee lagen nieuw asfalt. Om de overlast van de afsluiting tot een minimum te beperken zijn wij in het weekend van vrijdag 3 mei t/m zondag 5 mei ook ‘s nachts aan het werk. Hierdoor kunt u enige geluidshinder ervaren. Uiteraard leggen wij op zaterdag 4 mei om 20:00 uur ons werk neer om de oorlogsslachtoffers te herdenken tijdens de dodenherdenking. 

Afsluiting en omleiding bus

Vanwege deze werkzaamheden zal van dinsdag 23 april tot en met dinsdag 7 mei een gedeelte van de Angerloseweg zijn afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Tegelijkertijd zal in deze periode een tijdelijke routewijziging worden doorgevoerd voor de buslijnen 26 en 27. Zie hier de omleidingsroute.

Bereikbaarheid van dinsdag 23 april tot en met dinsdag 7 mei

Door gebruik te maken van de Bingerdenseweg – Breedestraat – Angerloseweg v.v. wordt de bereikbaarheid van de wijk Beinum en het bedrijventerrein Leigraafseweg gegarandeerd.

In het weekend van vrijdag 3 mei t/m zondag 5 mei is het bedrijventerrein Leigraafseweg niet bereikbaar via de Angerloseweg. Deze is dan volledig afgesloten in verband met werkzaamheden aan het kruispunt zelf.  In verband met deze werkzaamheden is het bedrijventerrein aan de Leigraafseweg gedurende dit weekend niet bereikbaar voor (vracht)verkeer. De Leigraafseweg is te voet en met de fiets bereikbaar via het pad dat vanaf de Molengaarde naar de Leigraafseweg leidt. Om de Leigraafseweg bereikbaar te houden voor nood- en hulpdiensten wordt er een doorgang gemaakt ter hoogte van tankstation TinQ aan de Didamseweg. Deze loopt over het terrein waar KWS Infra momenteel haar tijdelijke onderkomen heeft (Leigraafseweg 15E). Voor bewoners van de Leigraafseweg is het mogelijk om gedurende dit weekend met de auto gebruik te maken van deze doorsteek. Hiervoor kunt u een ontheffing halen bij onze uitvoerder, deze is te verkrijgen aan de Leigraafseweg 15E.

Op maandagochtend 6 mei wordt de Angerloseweg voor een deel weer opengesteld. Vanaf dat moment is de Leigraafseweg weer bereikbaar voor (vracht)verkeer via de geldende omleidingsroute.

Kws app

Via onze KWS App kunt u het project ‘Revitalisering bedrijventerrein Beinum-West’ volgen. Deze app is te downloaden in de Apple- en Google app stores of via de website. Met deze app willen we u op de hoogte houden van het project. Middels de knop ‘Toevoegen aan favorieten’ ontvangt u een push-melding wanneer er een update is geplaatst. Daarnaast kunt u de app gebruiken om eenvoudig in contact te komen met ons uitvoeringsteam.

Voor vragen of opmerkingen omtrent het project kunt u contact opnemen met onderstaande personen.

Rik van Engen Bart Beijer Thijs Langwerden
Toezichthouder Uitvoerder KWS Infra Projectbegeleider KWS Infra
T. 0313 844 051 T. 030 291 96 00 T. 030 291 96 00
E. r.vanengen@gww-ingenieurs E. babeijer@kws.nl E. tlangwerden@kws.nl

Pagina opties