Heb hart voor Beinum. Doe mee! Het hart van Beinum, het centrum, is aan vernieuwing toe. Dat gaat nu gebeuren! Hoe het nieuwe centrum van Beinum eruit gaat zien is alleen nog niet bekend. Dat is mede aan jou! Bezoek voor meer informatie de hoofdpagina: www.doesburg.nl/hartvanbeinum.

De afgelopen periode is er door de gemeente Doesburg al veel aandacht geweest voor het betrekken van inwoners in Beinum. Na Naar Buiten In Beinum en Omgevingsplan Beinum is het nu tijd voor het centrum van Beinum. Het participatiebureau EMMA nodigt je daarom in opdracht van de gemeente Doesburg uit om mee te doen om samen met andere betrokkenen te komen tot een nieuw kloppend hart van Beinum. Een centrum dat voldoet aan de wensen en eisen van de inwoners en gebruikers van dit gebied!

Het belooft een mooie reis te worden. Een traject waarin we de straat op gaan. Samen op zoek naar verhalen over wat er wel en niet hoort op deze fijne plek midden in de grootste wijk van Doesburg. We gaan van wensen via schetsen naar ontwerpen. Ieder met z’n eigen inbreng en onder begeleiding van experts. Samen hopen we het hart van Beinum echt te laten kloppen!

Op dit moment wordt het proces uitgewerkt. Hoe word je als inwoner betrokken, wat kan jouw bijdrage zijn? Alle inwoners van Beinum krijgen binnenkort een kaart in de bus waarin dit uitgelegd wordt. Daarna wordt er de mogelijkheid geboden hierover met elkaar in gesprek te gaan in de wijk. Wil je mee de wijk in en dus ook een bijdrage leveren door bij wijkbewoners op te halen hoe zij dit proces als succesvol zien? Doe dan mee! Meld je dan aan via e-mail: aanmelding@doesburg.nl, onder vermelding van: Ik heb hart voor Beinum, en ga met andere betrokkenen op straat in gesprek over het voorgestelde participatieproces.

Gemeente Doesburg wil graag van de inwoners van Beinum weten waar absoluut rekening mee moet worden gehouden bij de nieuwe inrichting van het centrum van Beinum. Heeft u vragen, ideeën, wensen, eisen of andere opmerkingen, dan kunt u via onderstaande knop laten weten wat u belangrijk vindt. 

Hart van Beinum invulformulier

Rond 1 maart valt op alle adressen in Beinum deze kaart op de deurmat. Op woensdag 2 maart kun je op verschillende plekken in Beinum, waaronder in ieder geval bij de Dekamarkt, vanaf 18.30 in gesprek met het projectteam om zo invloed te hebben op het voorgestelde proces. Graag tot dan!