Vind je het leuk om tips te geven voor een beter milieu én voor een lagere energierekening voor bewoners van huur- en koopwoningen in de Achterhoek? Heb je ervaring met energie besparen in je eigen woning? En heb je wat tijd en energie als vrijwilliger over? Dan zoeken wij jou!

Wat vragen wij van jou?

  • Je vindt energie besparen belangrijk;
  • Minimaal 1 of 2 dagdelen per maand (in overleg) beschikbaar zijn;
  • Je vindt het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en hen verder te helpen met energiebesparing;
  • Je kunt werken met e-mail en digitale communicatiemiddelen;
  • Technische ervaring of kennis is geen vereiste.

Hoe ondersteunen wij jou?

Na een online training weet jij het belangrijkste over energiebesparing in huis en ben je klaar om bij bewoners langs te gaan. Dat oefenen we dan eerst nog met een praktijksessie. De energiecoaches krijgen de training gratis aangeboden. Na de training worden alle afspraken in overleg ingepland door de coördinator. Inhoudelijke ondersteuning krijg je van je collega’s of van een energie-adviseur. Ook zorgen we geregeld voor inhoudelijke bijscholing. Uiteraard krijg je een vast contactpersoon.

Wat krijg je ervoor terug?

Als energiecoach word je vrijwilliger bij Agem Energieloket. Je krijgt je reiskosten vergoed en een gedegen opleiding om zo goed mogelijk advies te kunnen geven. Wij helpen je uiteraard om je rol zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. Met jouw inzet draag je bij aan een duurzamere Achterhoek. Daar krijgen wij energie van! Jij toch ook?

Kennis met ons maken?

Bel naar Agem Energieloket en vraag naar Coördinator Irina Bosman via: (0314) 82 03 60 voor meer informatie over deze vacature. Heb jij interesse? Vul dan het formulier op onze website in → agem.nl/vacatures.