Vanaf dinsdag 16 juli starten wij met de asfaltwerkzaamheden aan het industrieterrein.

Werkzaamheden

Deze werkzaamheden worden opgedeeld in 3 fases.

Fase 1 & 2 betreffen het aanbrengen van de onderlaag & het aanbrengen van de tussenlaag asfalt. Dinsdag 16 juli starten wij met de voorbereidende werkzaamheden, zoals het frezen van het bestaande asfalt en hierna brengen wij het nieuwe asfalt aan op fase 1 (geel) over de volledige wegbreedte. Deze werkzaamheden vinden plaats van dinsdag 16 juli 17.00 uur tot woensdagochtend 17 juli 06.00 uur. Tijdens deze fase is de weg van fase 2 wel bereikbaar met de auto.

Van woensdag 17 juli op donderdag 18 juli vinden exact dezelfde werkzaamheden in hetzelfde tijdsbestek plaats in fase 2 (rood). Tijdens deze fase is het volledige industrieterrein niet bereikbaar met de auto. Per fiets of voet kan dat wel. De calamiteitendoorsteek richting de Didamseweg wordt opengesteld voor fietsers, voetgangers en hulpdiensten.

Fase 3 (geel en rood) betreft het aanbrengen van de deklaag asfalt & de markeringen, de asfaltwerkzaamheden vinden plaats tussen vrijdag 19 juli 22.00 t/m zondag 21 juli 07.00 uur. Tijdens deze werkzaamheden is het bedrijventerrein volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Zondag 21 juli is het bedrijventerrein weer bereikbaar. Wel wordt er dan nog gewerkt aan de markeringen op het asfalt. De verkeersregelaars geven de bereikbaarheid aan.

Zie je mij zie ik jou

“Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom zijn al onze machines voorzien van een gele ‘Zie je mij, zie ik jou’-sticker. Denkt u bij het passeren van onze machines aan het volgende. Zoek altijd eerst oogcontact met de bestuurder of medewerker zodat u er zeker van bent dat u bent gezien.”

KWS app

Via de KWS App kunt u het project ‘Revitalisering bedrijventerrein Beinum-West’ volgen. Deze app is te downloaden in de Apple- en Google app stores of via de website van KWS. Met deze app willen we u op de hoogte houden van allerlei zaken rond het project. Middels de knop ‘Toevoegen aan favorieten’ ontvangt u een push-melding wanneer er een update is geplaatst. Daarnaast kunt u de app gebruiken om eenvoudig in contact te komen met ons uitvoeringsteam.

Overzichtstekening asfaltwerkzaamheden Beinuw-West
Overzichtstekening